Όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στο www.vasioselastika.gr

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Η ιστοσελίδα www.vasioselastika.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της, ανά πάσα στιγμή χωρις καμία προειδοποίηση.

Κάθε χρήση-περιήγηση στην ιστοσελίδα μας,προυποθέτει ότι έχετε ενημέρωθει πλήρως και κατανοήσει τους όρους λειτούργιας.

Η www.vasioselastika.gr δεν φέρει ουδεμία ευθήνη,που μπορεί να προκύψει από την έλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Τιμές

Οι τιμές της ιστοσελίδας www.vasioselastika.gr μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.

Διαθεσιμότητα

Σε περίπτωση που ένα προίον δεν είναι διαθέσιμο, είτε λόγω μεγάλης ζήτησης είτε μη έγκαιρης παράδοσης από τους προμηθευτές, θα σας προταθεί κάποιο άλλο εναλλάκτικο προίον από εμάς, αντάξιο των απαιτήσεων σας.

Επιστροφές

Επιστροφές προιόντων γίνονται δεκτές λόγω λάθους παραγγελίας εντός 10 ημερών εάν και εφ' όσον: το προιόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Δήλωση εχεμύθειας

Η παρούσα δήλωση αφορά αποκλειστίκα την ιστοσελίδα www.vasioselastika.gr. Οι χρήστες της ιστοσελίδας, βεβαιώνουν πως τα στοιχεία που μας παρέχουν είναι ακριβή και πλήρη. Η εταιρία Vasios elastika (Βάσιος Α. Δημήτριος) δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένων, ανακριβών ή μη έγκυρων στοιχείων. Τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη χρησιμοποιούνται από εμάς, αποκλειστικά και μόνο από την ιστοσελίδα www.vasioselastika.gr για την διεκπεραίωση - προώθηση και εκτέλεση οποιασδήποτε συναλλαγής. Ο χρήστης δίνει με την παρούσα, τη συναίνεση του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την www.vasioselastika.gr.